TOP 5 locuri unde poți să faci voluntariat în Bălți, în afară de STUDEM

Voluntariatul este o modalitate unică de a vă implica în comunitatea dvs. locală și de a aduce o contribuție semnificativă la binele comun. În orașul Bălți, există numeroase oportunități de voluntariat în diverse domenii care contribuie semnificativ la dezvoltarea personală.

1. Clinica Juridică: Clinica Juridică este o oportunitate excelentă pentru cei interesați de domeniul dreptului. În cadrul acesteia, studenții de la facultățile de drept oferă asistență juridică sub supraveghere. Ca voluntar, puteți ajuta la cercetarea cazurilor, la întocmirea documentelor legale și la oferirea de informații juridice pentru persoanele care au nevoie.

2. Alte Centre de Tineret: Bălți are mai multe Centre de Tineret care organizează activități pentru tineri, cum ar fi cluburi de muzică, ateliere de creație sau cursuri de limbi străine. Aceste centre pot avea nevoie de voluntari pentru a ajuta la coordonarea activităților sau pentru a oferi sprijin tinerilor în dezvoltarea abilităților lor, printre ele se numără Centrul de Tineret Anticafenea, Centrul de Tineret Făclia, Centrul de Tineret Contemporan, Centrul de Tineret Farul.

3. Tekwill: Tekwill  se concentrează pe dezvoltarea și furnizarea de soluții tehnologice.Tekwill oferă acces la spatii de instruire, experimentare și colaborare, laboratoare și oportunități de dezvoltare antreprenorială.

4. Crucea Roșie: Crucea Roșie din Bălți este o organizație umanitară binecunoscută care desfășoară activități caritabile și de asistență medicală. Ca voluntar la Crucea Roșie, puteți ajuta la organizarea evenimentelor de strângere de fonduri, la acordarea primului ajutor sau la oferirea de sprijin persoanelor defavorizate.
5. Youth Clinic Center "Atis". Este o instituție din Balti care oferă servicii de asistență medicală și consiliere pentru tineri. Este un loc important pentru tinerii care au nevoie de servicii medicale și consiliere, și, de asemenea, oferă oportunități de voluntariat pentru cei care doresc să se implice în comunitatea lor. 

Pentru a afla mai multe despre oportunitățile de voluntariat la aceste locuri specifice, vă recomandăm să le contactați direct și să discutați cu reprezentanții lor. Voluntariatul poate aduce o schimbare semnificativă în comunitatea dvs. și vă poate oferi o experiență valoroasă de învățare și dezvoltare personală.