Vlad Goncear

membru al boardului 2020, 2021, 2022

”Schimbarea se află în noi, cei care vor să modeleze viitorul acționând în prezent, anume din aceste considerente eu am luptat de a fi în STUDEM și în al treilea mandat. Călătoria mea ca Voluntar al Centrului de Tineret a luat sfârșit, prin realizarea a ceva mai bun pentru Sectorul de Tineret din municipiul Bălți, iar acum ofer șansa și altor Tineri de a schimba viitorul prin acțiunile din prezent.”

Marius Toderică

membru al boardului 2022, 2023

”Nu e chiar atât de greu să faci primul pas!”

Daniel Bulgaru

membru al boardului 2022

”STUDEM e ca o gură de aer proaspăt, înveți să trăiești viața din nou!”

Maxim Călărași

membru al boardului 2020

"STUDEM a fost un loc în care am descoperit nu doar cunoștințe noi, ci și o comunitate plină de energie și entuziasm. Datorită Centrului, am câștigat încredere în propria mea capacitate de a învăța și de a crește profesional și personal."

Alina Bogaci

membră a boardului 2020, 2021

”E imposibil să redau în doua promoții toate cunoștințele, emoțiile și experiențele ce le-am acumulat în doi ani și jumătate fiind membră a familie STUDEM. STUDEM a fost startul meu în viață, m-a făcut să-mi găsesc punctele tari a caracterului și mi-a perfectat neajunsurile. Formarea mea ca personalitate a avut loc aici, la STUDEM. Mereu în inimă și în gând. Spun succes celor ce se alătură familiei. ❤️”