„FĂRĂ FILTRU CU MADINA TACU”- o emisiune cu și despre tineri!

Vă invit să o cunoașteți pe Michelle Popescu, coordonatoarea a mai multior proiecte naționale și internaționale, care vine să ne spună care sunt oportunitățile tinerilor din RM.


Vă invit să urmăriți o nouă ediție a Emisiunii „Fără Filtru”. Invitat de această dată este Constantin Marcu, om al artei, tânăr pasionat de sculptură în lemn și metal.


Vă invit să urmăriți o nouă ediție a Emisiunii „Fără Filtru”. Invitatul nostru este Dumitru Stoica, laureat a mai multor premii pentru activismul de care dă dovadă.


Vă invit să o cunoașteți pe Valeria Ciolac, o tânără activistă din Bălți, președinta Aripii de Tineret a unui partid politic din Republica Moldova.Invitat special-Cristina Gusaric.
De această dată, invitatul este Cătălin Țurcanu, editor al revistei „TIMPUL” Chișinău.
În acestă ediție îl avem ca invitat pe Cristian Cozma, un tânăr din Bălți pasionat de fotografie, dornic de a împărtăși din experiența lui!Prima ediție a emisiunii în care discutăm cu Anastasia Suslov despre feminism, egalitate de gen, care sunt cele mai frecvente stereotipuri despre femei și bărbați și cum le combatem!


Materialul a fost realizat în cadrul proiectului "Laboratory for journalists", finanțat de Ambasada SUA. Partenerul Emisiunii Centru de Tineret STUDEM.

Opiniile experimentate în materiale aparțin autorilor proiectului și nu reflectă neaparat opiniile ambasadei SUA.